Wie is de chef?

publicatie datum: zo 22 jan 2012

Beste bezoeker van Emma's Hof,

Onze stadstuin is een prachtige plek om op een mooie voorjaars- of zomeravond aan lange tafels samen met buurtgenoten te eten.

Eind november heeft een enthousiaste kookploeg het eerste 3-gangen menu in de overdekte poortruimte geserveerd en dat was al meteen een groot succes. De aanwezigen hadden het geen seconde koud; waarschijnlijk kwam dit door het heerlijke eten en de warme sfeer.
De inschrijflijst van 30 personen was binnen een week vol!
Kijk hier voor de foto's van deze avond.

Het zou leuk zijn als er vaker dit soort avonden gaan plaats vinden.
Het liefst zouden we de verschillende maaltijden dan varieren in kostprijs en thema; de ene keer een daghap voor 5 euro, de volgende keer een wat uitgebreider menu voor een iets hogere prijs. We denken aan minimaal 1 maaltijd per 4 weken.

Dat kunnen we realiseren, maar wel met meer kokende buurtgenoten die samen ook enkele keren in het jaar een eetavond willen organiseren.
Daarom doen wij een oproep onder onze hobbykoks of de wat meer ervaren koks in de buurt, om mee te helpen. We zijn dus op zoek naar fanatieke vrijwilligers voor deze kookploegen. Misschien heb je zelf al één of meer kookmaatjes waarmee je in Emma's Hof zou willen koken en geven jullie je samen op als kookploeg. Als je je individueel opgeeft gaan we je helpen bij het zoeken naar 'teamgenoten'.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar vrijwilligers die op de avond zelf willen meehelpen met voorbereiden, assisteren en opruimen. Je vindt het leuk om de avond leuk aan te kleden en waar nodig bij te springen in de bediening. Natuurlijk zouden we het fijn vinden als deze vrijwilligers ook meehelpen bij de catering van andere activiteiten in Emma's Hof, zoals de 'Vriendendag' rond het 1-jarig bestaan van de stadstuin.......

Dus wil je als kookploeg af en toe een mooie avond verzorgen in Emma's Hof, of wil je graag deel uit gaan maken van zo'n groep vrijwilligers?
Of wil je graag assisteren bij de overige werkzaamheden die bij zo'n avond komen kijken?

Stuur dan een bericht aan bestuur@emmashof.nl, dan nemen wij op termijn contact met je op.

Met vriendelijke groet,

Femmelien Busstra en Martijn Schutte
Stichting Stadstuin Emma's Hof


Maandoverzicht | Jaaroverzicht