Vrienden van Emma's Hof in het zonnetje

publicatie datum: ma 18 jun 2012

Met een verrukkelijk feest bedankte het bestuur op zaterdag 16 juni alle Vrienden van Emma's Hof voor hun jaarlijkse financiële bijdrage aan de instandhouding van de tuin.
Zo'n honderd mensen genoten die middag van muziek, een drankje en heerlijk eten. Er was een hartverwarmend optreden van studenten van de Dutch Opera Academy. Ze traden 40 minuten op met delen uit Mozarts opera La Finta Giardiniera (de vermomde tuinierster). Ze zongen op deze zonovergoten dag de sterren van de hemel. Voor de kinderen was er een optreden van Belinda vd Pool, verkleed als wandelende klimop-plant. Hoe prachtig speelden en zongen Dana en Pier Bish: Songs met een ziel. Kippenvel bij haar drie Roemeense liedjes.
Door de steun van de vrienden kunnen de rekeningen voor energie, water, belastingen en dergelijk worden betaald. De voorzitter riep de vrienden op vooral vriend te blijven en buren, vrienden, familieleden te over te halen vriend te worden. Het is simpel: zonder vrienden en vrijwilligers geen stadstuin.
Voor meer foto's van de vriendendag klik hier.
foto vriendendag 2012


Maandoverzicht | Jaaroverzicht