30 juni Open Podium met o.a. Rugile Daujotaite jazz uit Litouwen

publicatie datum: do 27 jun 2013

Wederom was Emma's Hof een podium voor jong conservatoriumtalent. Rugile Daujotaite liet haar prachtige stem galmen en vertolkte Litouwse liederen. Zij begeleidde zichzelf met een authentiek snareninstrument de Kankles. Edwin van Oranje bewerkte de snaren van een akoestisch gitaar en liet ons wegdromen op zijn composities. Een heerlijke middag met zon, muziek en verrukkelijke hartige taarten van Emma's Kookgroep. Foto's.

 

Rugile Daujotaite zingt en speelt tijdens het Open Podium in Emma's Hof vanaf circa 16.00 uur. Rugile is een buurtgenoot die wij 'toevallig' in Emma's Hof ontmoetten en ons binnen enkele minuten kippenvel bezorgde. Zo mooi speelde zij op een authentiek Litouws instriument en galmde haar prachtige stem door Holke's Huisje.  Deze zomer haalde Rugile haar Bachelor Degree in 'Jazz Vocals and Performing' in het Haagse Conservatorium. Zij continueert haar studie in Amsterdam (maar blijft in onze wijk wonen). 

A.s. zondag neemt zij muzikant Edwin Oranje mee en betreden ze het 'podium' van Emma's Hof. Meer informatie over Rugile Daujotaite.

Tijdens en na het Open Podium verzorgt Emma's Kookgroep een heerlijk zondags hartig hapje.

 


Maandoverzicht | Jaaroverzicht