Mozaieken voor Emma's Hof

publicatie datum: di 11 jan 2011

Beste Buurtbewoner,
draag je stadstuin Emma's Hof een warm hart toe, loop je warm als je denkt aan een Gaudi-bank, wil je de komende jaren genieten van bijvoorbeeld een glaasje wijn in de avondzon op de zonnebank in Emma's Hof, vind je het leuk om samen met buurtbewoners aan de slag te gaan, heb je zin in mozaïeken, dan hebben we een mooi aanbod voor jou.

Emma's Hof krijgt steeds meer vorm. De hovenier Multituin heeft de contouren van de tuin zichtbaar gemaakt en het bestuur is bezig met de tuinaccessoires. Een van de sfeerelementen in de tuin komt in de avondzonhoek. Hier gaan we een prachtige mozaïekbank bouwen. Dat willen wij heel graag doen samen met buurtbewoners.

Het mozaïeken zal vooral een ambachtelijke bezigheid zijn. Op basis van het ontwerp dat gemaakt is, zal ieder een deel van de rugleuning en de zitting voor zijn rekening nemen. Begin mei worden vervolgens al deze mozaïekdelen op de betonnen basis (die dan in de tuin klaar staat) bevestigd. Er zullen veel handen nodig zijn om al die kilo's tegels een plekje te geven!

Aanbod
Cursus mozaïek elke woensdagavond, geheel gratis, onder bezielende leiding van
Annemarie Sybrandy.
Cursusduur: 9 februari t/m 27 april 2011 op de woensdagavond.
Tijdstip: 19.30 - 22.00 uur
Locatie; wijkwinkel BoReVa, Beeklaan 266

We bieden je de gelegenheid, onder deskundige leiding, het mozaïeken onder de knie te krijgen. Je leert buurtbewoners kennen, het is een ontspannen bezigheid en je werkt mee aan een fantastische bank. Ervaring is niet vereist.
Wat we van je vragen is een enthousiaste instelling en de intentie om zoveel als mogelijk alle woensdagavonden aanwezig te zijn. Neem gerust een vriend, vriendin, familie mee, vele handen maken licht werk!

Aanmelden
Meld je aan door een mail te sturen naar: stadstuin@yahoo.com
I.v.m. de organisatie van het project vragen we je uiterlijk 31 januari 2011 te reageren.

Met vriendelijke groet,
stichting Stadstuin Emma's Hof
Nelleke Mineur (0655161761)


Maandoverzicht | Jaaroverzicht