Oproep: breien voor Emma's Hof!

publicatie datum: zo 15 mei 2011

Zoals jullie inmiddels weten, gaat Emma's Hof op 18 juni officieel open voor de buurt en is er van alles te doen in de tuin. Eén activiteit vraagt wat voorbereiding die nu al kan starten: geïnspireerd door "Breipraten bij LILYS", wordt er op de openingsdag gebreid en gehaakt voor en in Emma's Hof. Denk bijvoorbeeld aan dekentjes en kussens voor op die enorme banken, maar als je liever een slak of een bos worteltjes maakt, is dat ook prima. Laat je inspireren op www.wildbreien.nl

Voor deze activiteit hebben we het volgende nodig:

Brei- en haakmaterialen: zo veel mogelijk restanten "wol" en katoen, breinaalden nummer 6, 7 of 8 en grove haaknaalden, vanaf nu in te leveren bij LILYS Weimarstraat 58, tijdens het breipraten op woensdag tussen 19.30 en 22.00. Vulling voor de kussens is ook heel welkom. Vraag ook vrienden en bekenden!

Mensen die willen "voorbreien": om op 18 juni flink meters te maken, kunnen mensen alvast lapjes van 30X30 cm breien, die dan ter plekke tot grotere gehelen gemaakt worden. Kleur en steek naar eigen fantasie. Dit voorbreien kun je ook komen doen op de breipraat-avonden bij LILYS, elke woensdagavond tussen 19.30 en 22.00 uur tegen een vergoeding van 2 euro per avond voor de thee en wat lekkers...! Aanmelden is niet nodig, kom gewoon gezellig langs.

En dan natuurlijk op de dag zelf: Mensen (volwassenen en kinderen) die een tijdje willen meebreien en -haken met Lily en haar Breipraters. Je hoeft geen ster in breien te zijn om mee te doen en vooraf aanmelden is niet nodig.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Namens de feestcommissie en Lily,

Conny Voordendag en Henny van Santen


Maandoverzicht | Jaaroverzicht