14 juni 2011: Emma's Hof officieel geopend!

publicatie datum: do 16 jun 2011

Afgelopen dinsdag 14 juni 2011 werd Emma's Hof officieel geopend door wethouder Marnix Norder in bijzijn van 'Koningin-regentes Emma' en haar dochter 'Wilhelmina'. Na vier jaar hard werken kon eindelijk de openingshandeling worden verricht: wethouder Norder en Emma onthulden een groot doek met de beeltenis van Emma. Hiern werd het toegangsdoek tot de tuin plechtig opengetrokken. Voorzitter van Emma's Hof Martin van der Harst gaf in zijn openingsspeech aan zeer verheugd te zijn om de buurt eindelijk aan het infuus met vitamine G(roen) te kunnen leggen. Wethouder Norder duidelijk dat Emma's Hof het project was waarin hij vanaf het begin af aan had geloofd en dat hij blij was dat dit geloof waarheid was geworden. Na het wegtrekken van het toegangsdoek waren de oh's en ah's niet van de lucht: veel genodigden waren zeer verrast door aanblik van de schitterende tuin. Ook TV West berichtte 's ochtends al over de opening: uitzending. Foto's zijn te vinden op deze site onder 'Foto's en video's of door hier te klikken.     

Emma Wilhelmina en hofdames


Maandoverzicht | Jaaroverzicht