18 juni: Emma's Hof is open voor de buurt!

publicatie datum: zo 19 jun 2011

Emma's Hof is op zaterdag 18 juni 2011 opengesteld voor de buurt! Veel buurtbewoners kwamen op deze dag een kijkje in de nieuwe aanwinst van de buurt. Na de muzikale opening stroomden de gehele dag zo'n 400 buurtbewoners de entreepoort in. Veel bezoekers waren aangenaam verrast door de schoonheid, de vormgeving en de diversiteit van de tuin: de houten zonnebank, Holkes huisje, de pluktuin, de waterspeelplaats voor kinderen, de zentuin, en natuurlijk de mozaiekbank. Volwassenen en kinderen konden aan diverse activiteiten deelnemen: van pannenkoeken eten tot een live poppenspel, van Tai Chi tot live muziek, van anansiverhaal tot wildbreien. Vanaf 16.30 uur was er een besloten borrel en eten voor genodigden. Deze genodigden, 150 man en kinderen, waren buurtbewoners die zich de afgelopen jaren hebben ingezet voor de tuin. Het diner eindigde met een zelf geschreven lied 'Oh Emma's Hof, mooie tuin achter de huizen (op de melodie van 'Oh oh Den Haag'). Na het diner werd tot 24.00 uur gedanst in de partytent voor de poort. Na nog een half uurtje te hebben nagepraat bij het kampvuur ging iedereen zeer tevreden en blij huiswaarts. Foto's zijn te bekijken op deze site onder 'Foto's en video's' of hier en hier aanklikken.


Maandoverzicht | Jaaroverzicht