NLDoet in Emmas Hof

publicatie datum: ma 4 feb 2013

Voor Emma’s Hof begint de lente op 16 maart. Op deze dag organiseert Het Oranje Fonds NLDoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Emma’s Hof doet, net als voorgaande jaren, mee. We hopen ook nu weer nieuwe bezoekers en vrijwilligers te verwelkomen. Iedereen is welkom op zaterdag 16 maart vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur om te helpen de tuin lenteklaar te maken. De schelpenpaden, de zandbak en de boomschors bij de vijver moeten aangevuld. Het onkruid weggeruimd. Het tuinmeubilair moet schoongemaakt en de Beeklaanpoort zal worden opgeruimd. Misschien wordt er een begin maken met de aanleg van het toilet. Hier en daar moet geverfd worden. Ook voor de kinderen is genoeg te doen, ze moeten alle insectenhotels opnieuw opbouwen.

Op 16 maart zorgen we er samen voor dat Emma’s Hof netjes en schoon is, klaar voor een nieuw seizoen.


Maandoverzicht | Jaaroverzicht