Evenementen-kalender Emma's Hof 2013

publicatie datum: vr 1 mrt 2013

Wat een plezier om jullie de eerste versie te laten zien van de evenementen-kalender 2013 van Emma's Hof. Het ritselt van de plannen, het wemelt van de activiteiten. Kijk goed en noteer in je huisagenda, iphone, smartphone of tablet. Vertel het je vrienden, familie en buren.
Maar let op: We zijn op zoek naar mensen die willen helpen bij een of meerdere activiteiten. Helpen bij de opzet en de organisatie, helpen bij het benaderen van artiesten, helpen bij de aankleding, helpen bij de catering, helpen bij het opruimen. HELP!!
Want weet je nog: de stadstuin is voor en door de buurt.
Trouwens: het is de eerste versie van de kalender, we staan open voor andere suggesties, andere aanbiedingen, nieuwe ideeën.
Wil je helpen, of heb je een aanbod of idee? Meld je aan, bijv. via bestuur@emmashof.nl

jaarkalender 2013

 


Maandoverzicht | Jaaroverzicht