NLDoet in Emma's Hof

publicatie datum: ma 18 mrt 2013

Op zaterdag 16 maart hielpen ca. 45 vrijwilligers tijdens de actie NLDoet 2013 de stadstuin klaar te maken voor het komende seizoen. Om tien uur schreef ieder zich, na een handverwarmend kopje koffie, in voor een of meer klussen. Het was voor allen hard werken: schelpen moesten uitgereden, de beek schoongemaakt, heel veel uitgebloeide planten weggeknipt. De rozen zorgvuldig gesnoeid en de insectenhotels gerestaureerd. Eindeloos veel boomschors werd uitgereden. En de poort aan de Beeklaan leeggemaakt. Twee containers met puin en aarde waren aan het eind van de dag gevuld. En niet te vergeten: we plantten de zes bomen die we cadeau kregen van het stadsdeelkantoor. 

Met speciale dank aan al die vrijwilligers die van heinde en verre kwamen om Emma's Hof de lente in te helpen. Klik hier voor meer foto's van NLDoet.


Maandoverzicht | Jaaroverzicht