Emma's Hof in de finale van Oranje Fonds Kroonappels

publicatie datum: vr 29 mrt 2013

WE ZIJN DOOR NAAR DE FINALE !!! 27 maart werden we gebeld door het Oranjefonds en kregen we te horen dat uit bijna 4.000 aanmeldingen ons initiatief gekozen is als één van de 20 finalisten in de categorie BUURT die kans maken op een Oranje Fonds Kroonappel. Op 18 april is de landelijke finaledag en worden de drie winnaars bekend.

Het Oranjefonds brengt alle finalisten in beeld. A.s. dinsdag 2 april om 13.00 uur komt een filmploeg naar Emma's Hof. Buurtbewoners zijn zoals altijd van harte welkom om tijdens het filmen de tuin te bezoeken. Wij zorgen dat er koffie en thee en limonade is.

Voor de volledige lijst finalisten zie :
http://browse.kroonappels.nl/finalisten.html

 


Maandoverzicht | Jaaroverzicht