De mooiste tuin van 2013, hoveniersbedrijf Multi-Tuin wint een prijs met Emma's Hof

publicatie datum: di 9 apr 2013

Het Hoveniers Informatie Centrum heeft Multi-Tuin Emma's Hof aangelegd door hoveniersbedrijf Multi-Tuin als mooiste tuin van 2013 gekozen. Multi-Tuin heeft in 2010-2011 Emma's Hof aangelegd en onze stadstuin ingezonden voor de verkiezing 'mooiste tuin van 2013'. Er waren na de voorronde nog acht genomineerden over, waaronder een prachtige Stijltuin in Amersfoort. 

"Emma’s Hof verbroedert en is voor jong en oud een aantrekkelijke groene en bloemrijke oase midden in de stad”, aldus de beoordelingscommissie. “Het is eveneens een interessant voorbeeld van een goed buurt- en burgerinitiatief, van vakmanschap en van optimale samenwerking.” 

Voor meer informatie en foto's over de verkiezing klik hier.


Maandoverzicht | Jaaroverzicht