St. Maartenviering

publicatie datum: ma 11 nov 2013

 

Op maandag 11 november stroomde Emma's Hof vol met kinderen met hun eigengemaakte lampionnen. De tuin was ook dit derde jaar feestelijk verlicht en er brandde twee vuren. Voor de kinderen was er warme chocolademelk en speculaas. Voor hun ouders stond de gluhwein klaar. Jean Marie vertelde het St. Maarten verhaal, vanwege het groot aantal bezoekers liefst drie maal. Volgens een voorzichtige schatting waren er wel 300 mensen. Na het verhaal liepen de kinderen terug naar de Galileistraat. Heel veel ramen waren met kaarsjes verlicht, het teken dat je mocht aanbellen en je St. Maartenliedje kon zingen in ruil voor mandarijnen of snoep. Het gonsde in de straat van zingende en opgewonden kinderstemmen. Het was een feest voor jong en oud. Voor de foto's klik hier.

St. Maarten 2013


Maandoverzicht | Jaaroverzicht