Bedankt voor je steun aan Emma's Hof!

Hartelijk dank voor je bezoek aan onze donatiepagina! We waarderen je interesse in het ondersteunen van Emma’s Hof, onze prachtige stadstuin.

Emma’s Hof is een ANBI, een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich nagenoeg geheel inzet voor het algemeen belang. Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Op dit moment sparen we voor nieuw tuinmeubilair om de tuin nog aangenamer te maken voor alle bezoekers. Jouw eenmalige donatie, hoe groot of klein ook, draagt bij aan dit doel en helpt ons deze groene oase te blijven koesteren.

We zijn ontzettend dankbaar voor je steun en kijken ernaar uit om je binnenkort weer te verwelkomen in Emma’s Hof. Geniet van de rust, de natuur en de gezelligheid die onze stadstuin te bieden heeft. Samen maken we Emma’s Hof nog mooier voor iedereen!

Stort via je bank app op NL07RABO0150724543 , De rekening van Stichting Stadstuin Emma’s Hof.

Donaties aan Emma’s Hof zijn volledig aftrekbaar bij de Belastingdienst omdat wij een officieel, geregistreerd Goed Doel zijn.  RSIN: 8209.76.404

Emmas_hof_loresgrid_24