Informatie over het vieren van verjaardagen in Emma's Hof

We zijn verheugd te zien dat zoveel buurtbewoners genieten van onze prachtige stadstuin. Emma’s Hof is een plek waar iedereen kan samenkomen, ontspannen en genieten van de natuur. We krijgen regelmatig verzoeken van mensen die graag hun verjaardag of een speciaal evenement willen vieren in onze groene oase. Hoewel we begrijpen dat dit een aantrekkelijke locatie is voor dergelijke gelegenheden, willen we graag uitleggen hoe en waarom we hiermee omgaan.

Onze belangrijkste doelstelling is om Emma’s Hof een rustige en uitnodigende plek te laten zijn voor alle buurtbewoners. We willen een omgeving creëren waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en genieten van de schoonheid van de tuin. Om deze reden hebben we besloten dat het vieren van verjaardagen, kinderfeestjes of andere privé-evenementen in de stadstuin niet is toegestaan. Dergelijke evenementen kunnen de rust verstoren en het bezoek aan de tuin minder aangenaam maken voor andere bezoekers en omwonenden.

Natuurlijk ben je van harte welkom om Emma’s Hof met je vrienden en familie te bezoeken en samen de tuin te bewonderen. Maak een wandeling, geniet van de zon en de vijver, maar houd privévieringen binnenshuis of op een andere geschikte locatie.

We hopen op je begrip en kijken ernaar uit om je in de tuin te verwelkomen. Laten we samenwerken om Emma’s Hof een fijne plek te houden voor iedereen in de buurt.

Huisregels emma;s hof