Emma's Hof- Stadstuin voor vrijwilligers

Samen maken we de tuin

Geniet u ook zo van de tuin?
Word dan Vriend of Vrijwilliger van Emma's Hof.

De stadstuin dankt zijn voortbestaan aan de inzet van zo’n 130 vrijwilligers en de bijdragen van de ‘Vrienden van Emma’s Hof’. Met hun bijdragen betalen we de kosten voor water, elektriciteit, belastingen en de aanschaf van planten en tuingereedschap. Emma’s Hof gaat zonder subsidie door het leven. We zijn daarom afhankelijk het werk van vrijwilligers en van de financiële steun van de Vrienden.

Vrienden van Emma’s Hof worden uitgenodigd voor de jaarlijkse ‘Vriendendag Emma’s Hof’. Bovendien sturen we regelmatig een nieuwsbrief over nieuwe activiteiten naar ons vriendenbestand. Daarin vragen we soms ook om hulp bij de evenementen, feestjes enz.

Ja, ik vul dit online formulier in en word vriend!

  • Individueel vriend.
    Kies voor € 25 per jaar.
  • Vriend met het hele gezin.
    Kies voor € 60 per jaar.

Wordt ook vrijwilliger en geniet van de tuin. Je kan helpen bij de Groengroep, klusjes doen of samen kleine evenementen als Sint Maarten of de Kerstmarkt organiseren.

Individueel vriend. Kies voor € 25 per jaar. Vriend met het hele gezin. Kies voor € 60 per jaar.

Steun de stadstuin met een eenmalig bedrag. Dit is heel welkom. Donaties aan Emma’s Hof zijn volledig aftrekbaar bij de Belastingdienst.

Word Vrijwilliger bij Emma's Hof.

Emma’s Hof draait volledig op vrijwilligers. Heb je ook zin om een klus op te pakken en je buren te leren kennen? Meld je dan aan.

04-1.jpg

GroenGroep

Er is een GroenGroep van circa 30 personen. Onder ervaren leiding maak je samen de tuin prachtig. Eens in de twee weken komen we op een zaterdag samen. Kom als je kan, er is altijd genoeg te doen. Natuurlijk staat de koffie klaar.

07-1.jpg

Spuitgasten

Geef de tuin om beurten water als het zo nodig is.

sleutelaars

Sleutelaars

Eéns in de twee weken doe je de ’s ochtends de poort open en ’s avonds weer dicht.
15 minuten max.

testimonials-bg.jpg

Klusgroep

Vrijwilligers helpen met koken of organisatie van evenementen of. Er zijn ook kleinere klusjes te doen.

Working together in the garden is a good way to get to know your neighbours. Become a volunteer in our sustainable garden and make the world a better place.

Die gemeinsame Arbeit im Garten ist eine gute Möglichkeit, die Nachbarn kennen zu lernen. Werden Sie Freiwilliger in unserem nachhaltigen Garten und machen Sie die Welt zu einem besseren Ort.

Travailler ensemble dans le jardin est un bon moyen d’apprendre à connaître ses voisins. Devenez bénévole dans notre jardin durable et faites du monde un endroit meilleur.